, , , ,

Македонија Туристичка карта


200 ден

Споредба

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2016
Димензии: 96×66
Размер: 1:300 000
Изработка: Печатена на конздрук. Лакирана. Спакувана во кесичка.
ISBN: 608204172-0

Туристичката карта на Македонија содржи: Карта, Туристички водич, Сакрални објекти, Споменици, Национални паркови, Ски центри. Од предната страна е картата на која се претставени сите претходно наброени знаменитости и региони, а на задната страна е описот на англиски јазик, поткрепен со слики.

Тежина 0,250 g