, , , ,

Македонија Вински региони – патна карта

Availability:

Нема на залиха


200 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2016

Димензии96 x 66 см

Размер: 1 : 300 000

Изработка: Печатена на конздрук 115 g/m2. Лакирана. Спакувана во кесичка.

ISBN – 10: 608-204-074-0

ISBN – 13: 978-608-204-074-5

 

Македонија Вински региони – патна карта. Запознајте ги винските региони во Македонија. На патната карта Македонија е претставена целата патна и железничка мрежа, почнувајќи од автопатите, магистралните, регионалните па се до локалните модернизирани и немодернизирани патишта, кои можат да ве доведат до било која сакана дестинација. На оваа карта како додаток се поставени и винските региони и винарии во Македонија.

Тежина 0,250 g