Мало ранче ГБ2415

Availability:

Нема на залиха


1.350 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2591

Мало ранче, светкаво, со 3 прегради, а странично има 2 мали прегради со мрежича.

Категорија
Тежина 3 g