Мало ранче со несесер 5 ГБ2142

Availability:

Нема на залиха


1.250 ден

Нема на залиха

Шифра: 2571

Анатомско мало ранче со несесер, со 3 прегради, а странично има 2 мали прегради со мрежичка.
Димензии: 32 см висина, 20 см ширина, 12 см дебелина.

Категорија:
Тежина 3 g