Маркер перманентен Cassa


40 ден

Споредба

Шифра: 2194 – црвен
Шифра: 8433 – црн
Шифра: 9522 – син
Маркер перманентен Cassa, достапен во црвена, црна и сина боја. Врз за пишување со дебелина 2-3 мм, и должина на пишување 350 метри.

Тежина 0,200 g