Маркер перманентен за цртање Grand


70 ден

Споредба

Шифра:
9782 – бел маркер
9703 – црн маркер
9785 – црвен маркер
1838 – портокалов маркер
9786 – син маркер
8217 – сребрен маркер
8218 – виолетов маркер
9787 – зелен маркер
8216 – златен маркер
Производител: KW Trade
Увозник: Тримакс

Маркер перманентен за цртање Grand, достапен во бела, црна, сина, жолта, виолетова, зелена, црвена, сребрена и златна боја.
Водоотпорни маркери кои бргу се сушат. Може да се пишува на метал, гума, дрво, пластика, стакло и сл.
Дебелина на линијата 1,8-2,8 мм.

Тежина 0,200 g