Маркери/фломастери со печат 1/12 Полска

Availability:

Нема на залиха


195 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 4094
Производител: KW Trade, Полска
Увозник: Тримакс
Сет од 12 маркери/фломастери со печат. Дебелина на врвот 1-3мм, а печатот е со дијаметар 8мм.
Мастилото е на водена база.

Категорија
Тежина 0,100 g