, ,

Моливи HB блистер 1/12 Есколорио


160 ден

Споредба

Шифра: 15730
Увозник: Тримакс

Дрвен молив со гума HB, две гуми и држач за молив. 1/12 во паковање.

Тежина 0,100 g