Можеби некогаш

Availability:

Нема на залиха


400 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Сакам книги

Година на издавње: 2015

Наслов на оригиналот: Maybe someday

Автор: Колин Хувер

Корица: мека

Број на страни: 318

 

Кратка содржина:

Сидни живее во идилично меурче, таа има работа во која ужива, живее со својата најдобра пријателка Тори, има прекрасно момче и бесплатно слуша неверојатна музика во живо од балконот спроти нејзиниот. Но кога Сидни дознава дека нејзиното момче ја изневерува и тоа со нејзината најдобра пријателка, идиличното меурче пука. Таа одеднаш останува без Хантер, без Тори, без кров над главата и без работа.

Тогаш во игра влегува мистериозниот и привлечен сосед, Роџ, која стои зад музиката што доаѓа од спротивниот балкон. тој веќе делумно и е познат, иако реално не се познаваат, бидејќи Сидни е навлечена на неговата музика и не може да престане да го гледа и слуша како страсно свири на гитара на неговиот балкон. Тој и нуди излез од навидум безизлезната ситуација, предлагајќи и да пишуваат песни заедно, а со тоа и дава и недеж дека таа може да продолжи понатаму.

Категорија
Тежина 0,500 g