,

Несесер со еден патент 3Д, женски модел


365 ден

Шифра: 2838
Несесер со еден патент и 3Д апликација, женски модел. Несесерот има 4 делови (прегради) во кои може да се нареди училишниот прибор.

Категории: ,
Тежина 0.200 g