Ние бевме лажговци


380 ден

Споредба

Издавач: Сакам книги

Година на издавање: 2015

Автор:  Е. Локхарт

Јазик на преводот: македонски

Корица: мека

Број на страни: 269

 

Кратка содржина:

Прекрасно, богато и специфично семејство. Приватен остров… Брилијантно, повредено девојче, страсно, посиромашно момче. Група од четири пријатели – Лажговците – чие пријателство станува деструктивно. Револуција. Несреќа. Тајна. Лаги врз лаги. Вистинска љубов. Вистината. ,,Ние сме лажговците. Ние сме прекрасни, богати, привилигирани и водиме безгрижен, луксузен живот. Ние сме напукнати, оштетени и скршени. А ова е приказна за љубов и семејство. Ова е трагедија. Но што е вистина? А што лага?

Категорија