,

Новогодишна сказна или Како децата ја спасија елката


100 ден

Шифра: 9000

Издавач: Тримакс

Автор: Анета Спасовска

Година на издавање: 2021

ИСБН: 9786082042695

Број на страни: 24

Корица: мека

 

Уште една волшебна и возбудлива сказна што се случи пред Новата година кога двете дечиња Ангел и Галена решија да ја украсат Новогодишната елка, и што се случи!?

Елката ја немаше, некој ја украде!!!

Побрзајте дечиња влезете во уште една магична авантура и помогнете им на Ангел и Галена да ја пронајдат својата Новогодишна елка.