Ножици канцелариски 21 см. Stylex


145 ден

Шифра: 3927
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Канцелариски ножици 21 см. со остар врв, направени од нергосувачки челик, со рачки изработени од пластика.

Категорија:
Тежина 0.100 g