Обележувач за страници 1/6 Цреши Полска


60 ден

Споредба

Шифра: 4093
Обележувач за страници со шарен дезен, со цреши.
Сет од 6 правоаголнести обележувачи по 20 ливчиња секој и димензија на истите 45*12 мм.

Тежина 0,050 g