Острилка смајли Stylex


30 ден

Споредба

Шифра: 3700
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пластична острилка со смајли, дупла за тенки и дебели моливи и дрвени боички.
Има резервоарче за отпадокот.

Тежина 0,050 g