Острилка срце Stylex


95 ден

Шифра: 3707
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пластична острилка  во форма на срце, со привезоче од пом-пом топче. Острилката е дупла за потенки и подебели моливи и боички и има резервоарче за отпадокот.
Димензии:50*40 мм

Тежина 0.050 g