Педесет нијанси на Сиво

Availability:

Нема на залиха


550 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2012

Автор: Е. Л. Џејмс

Наслов на оригиналот: Fifty Shades of Grey

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 496

Корица: мека

 

Откако студентката по литература Анастасија Стил направи интервју со Кристијан Греј – сивоокиот, преубав, моќен деловен маж – се чувствува исклучително вознемирено. Убедена е дека нивниот состанок поминал лошо, се обидува да не мисли повеќе на тој настан – сѐ додека Греј не се појави во продавницата во која работи и не ја повика да излезат.

Категорија
Тежина 0,800 g