Педесет нијанси ослободени

Availability:

Нема на залиха


630 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2012

Автор: Е. Л. Џејмс

Наслов на оригиналот: Fifty Shades Freed

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 581

Корица: мека

 

Тој ден кога Анастасија Стил го запозна Кристијан Греј пламна љубовната искра што засекогаш им го смени животот. Кристијановите единствени сексуални интересирања прво ја вчудовидоа Ана, потоа ја заинтересираа и на крајот сосема ја одбија. Кристијан е подготвен на секаква жртва само да ја задржи. Заедно би можеле да имаат се – љубов, страст, богатство и безброј можности за заедничка иднина. Но, Ана знае дека е тешко да се сака господинот Педесет нијанси и дека ќе мора да се приспособи на неговиот животен стил, а притоа да не го загуби идентитетот…

Категорија
Тежина 0,800 g