Пенкало сино Cello Fashion


10 ден

Споредба

Шифра: 6070
Пенкало сино округло тенко Cello Fashion со дебелина на врв 0,7 мм. Мазна површина на пенкалото идеално за долго пишување. Достапно во четири бои: сино, жолто, виолетово и зелено.

SKU: 6070 Категорија
Тежина 0,200 g