Пенкало Винстон

Availability:

Нема на залиха


20 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8269
Пенкало Винсон N70 триаголно со дебелина на врв 0,7 мм. Достапно во шест јаки бои: црна, темно сино, темно зелено, портокалова, циклама и сина. Мазна површина на пенкалото идеално за долго пишување.

SKU: 8269 Категорија
Тежина 0,200 g