Пенкало Винсон 5600

Availability:

Нема на залиха


15 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8318
Пенкало Винсон 5600 округло и тенко со дебелина на врв 0,7 мм. Достапно во пет јаки бои: темно сино, зелено, портокалова, црвено и жолто. Мазна површина на пенкалото идеално за долго пишување.

SKU: 8318 Категорија
Тежина 0,200 g