,

Пластелин Eskolorio 12 бои


115 ден

Споредба

Шифра: 9525

Пластелин Eskolorio 12 бои, мек, лесен за работа, нетоксичен, јаки бои, боите лесно се мешаат, не се суши на воздух.

Тежина 0,300 g