Play dough пластелин Голем сет ФРИЗЕРСКИ САЛОН


1.290 ден

Споредба

Шифра: 7624
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Содржина: тесто/пластелин: 4 пластични кутии со тежина од 150 g секоја (вкупна тежина 600 g), 16 стапчиња пластелин секој по 20 g. (вкупна тежина 320 g), фризерско столче, модли за коса, сет за правење фризури, нож, сукало, површина за играње, 2 паковања светки, упатства. Ќеси за чување. Спакувано во картонска кутија.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

SKU: 7624 Категорија
Тежина 1 g