Play dough пластелин Голем сет СЛАТКАРНИЦА


1.250 ден

Споредба

Шифра: 7615
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Содржина: тесто/пластелин: 4 пластични кутии со тежина од 90 g. секоја (вкупна тежина 360 g), 16 стапчиња пластелин секој по 20 g. (вкупна тежина 320 g), 6 модли, лажички и ножеви, 2 пластични чинии, 6 стапчиња за слатки, сукало, површина за играње, упатства. Ќеси за чување. Спакувано во картонска кутија.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

SKU: 7615 Категорија
Тежина 0,680 g