Полутопка за стапала

Availability:

Нема на залиха


750 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11234
Увозник: Тримакс
Димензија: 14,5 cm, 8 cm
Материјал: квалитетно меко дрво, гума
Боја: лакиран со безопасни лакови на вода,

Насликаните површини можат да се мијат – не потопени.
Хемисферите се наменети за стапала, рамни стапала и
за рамнотежа, кога се користи во парови или наредени повеќе хемисфери детето чекори од едно до друго, за да одржува рамнотежа и попатно нежно се масираат стапалата.
Наменето за деца од 3 години и постари.

SKU: 11234 Категорија
Тежина 0,2 g