Потрага по Одри

Availability:

Нема на залиха


270 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2016

Автор: Софи Кинсела

Наслов на оригиналот: Finding Audrey

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 285

Корица: мека

 

Одри не е во состојба да излезе на улица. Дури и дома не може да ги тргне темните очила. Таа страда од анкциозност. Тогаш во нејзиниот живот се појавува Линус, другарот на нејзиниот брат. Со својата пријателска насмевка налик на парче портокал и духовитите пораки, тој ја наведува Одри повторно да излезе од дома – за почеток, барем до Старбакс. Одри чувствува дека покрај Линус може да го прави сето она од кое предходно се плашеше. Одеднаш и се чини дека би можела повторно да се врати во светот од кој се отуѓи. Подгответе се да се смеете, сонувате и да се надевате заедно со Одри, која сфаќа дека и кога ќе помислите дека сте се изгубиле себе, љубовта сепак може да ве пронајде вас…

Категорија
Тежина 0,500 g