Пред да заспијам


450 ден

Споредба

Издавач: Матица

Година на издавање: 2012

Автор: Стивен Вотсон

Наслов на оригиналот: Before I go to sleep

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 382

Корица: мека

 

Секој ќе биде засегнат, а ќе се препознае во случувањата што се приемаат со различен интензитет на емоциите, бидејќи аголот на доживувањето е зависен од возраста на читателот (станува збор за случувањата што се одвиваат почнувајќи од дваесеттите до пред педесеттите години од животот).

Категорија