Рајот може да почека

Availability:

Нема на залиха


360 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Сакам книги

Година на издавање: 2011

Автор: Кели Тејлор

 

Луси треба да се омажи со совршениот човек, човекот од нејзините соништа – прекрасниот, финиот и забавниот Ден… Дали животот може да биде подобарод тоа? Не, но може да биде полош. Ноќта пред нивната свадба Луси умира во несреќен случај, сосема сама. Ставена пред портите на рајот, таа добива избор. Да замине во рајот или да се врати на земјата како дух за да биде со својата љубов. Луси одлучува дека таа не смее на овој начин да се раздели од својот ден и дека рајот може да почека…

Категорија
Тежина 0,500 g