Ранец 1 2293-1 еко кожа


850 ден

Шифра: 1180

Елегантен ранец еко кожа, со една преграда која се затвара со врвка. Со 2 прегради од надворешната страна една голема и една помала.

Ранецот е достапен во певеќе бои. Во прилог се прикажани само 2 бои. За останатите бои контактирајте не.

Категорија:
Тежина 0.500 g