Ранец 1 5107

Availability:

Нема на залиха


495 ден

Нема на залиха

Шифра: 2210

Мало детско платнено ранче со една преграда и мала преграда – несесерче за моливи на капакот од ранчето.

Категорија:
Тежина 0.500 g