Ранец 2 2032 платнен

Availability:

Нема на залиха


685 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3256

Ранец платнен, со една преграда која се затвара со врвка. Дополнително има 3 прегради од надворешната страна.

Категорија
Тежина 0,500 g