Ранец 2 2075-2

Availability:

Нема на залиха


630 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3258

Ранец со една преграда, се затвара на принцип стегање со врвка.

Странично има 2 помали прегради.

Категорија
Тежина 0,500 g