Ранец 2 5107

Availability:

Нема на залиха


495 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2210

Мало детско платнено ранче со една преграда и мала преграда – несесерче за моливи на капакот од ранчето.

Категорија
Тежина 0,500 g