Ранец со несесер ГБ2324


1.850 ден

Шифра: 2578

Анатомски ранец со несесер. Ранецот има 3 прегради, а странично една преграда со патент и една со мрежичка (за шишенце).
Димензии: 38 см висина, 30 см ширина, 18 см дебелина.

Категорија
Тежина 2 g