Ранец со несесер 2 ГБ2304

Availability:

Нема на залиха


2.250 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2572

Анатомски ранец со несесер. Ранецот има 3 прегради, а странично има 2 мали прегради со патент.
Димензии: 45 см висина, 30 см ширина, 20 см дебелина.

Категорија
Тежина 3 g