Ранец со несесер 7 ГБ2304


2.250 ден

Шифра: 2572

Анатомски ранец со несесер. Ранецот има 3 прегради, а странично има 2 мали прегради со патент.
Димензии: 45 см висина, 30 см ширина, 20 см дебелина.

Категорија
Тежина 3 g