Ранец со несесер ГБ2322

Availability:

Нема на залиха


1.850 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2588

Анатомски ранец со несесер. Ранецот има 3 прегради, а странично има една преграда со патент и една предграда мрежичка (за шишенце).
Димензии: 38 см висина, 30 см ширина, 18 см дебелина.

Категорија
Тежина 2 g