Ранец со несесер ГБ2323


1.850 ден

Шифра: 2573

Анатомски ранец со несесер. Ранецот има 3 прегради, а странично има една преграда со патент и една предграда мрежичка (за шишенце).
Димензии: 38 см висина, 30 см ширина, 18 см дебелина.

Категорија
Тежина 2 g