Ранец со несесер и ташничка за оброк ГБ2262

Availability:

Нема на залиха


2.750 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2494

Анатомски ранец автомобил што свети со несесер и ташничка за оброк. Ранецот има 3 прегради, а странично има една мали преграда со патент и една преграда со мрежичка. Ташничката за оброк има 2 прегради со мрежичка. Користи три батерии ААА.
Димензии:На голем ранец: 40 см висина, 30 см ширина, 16 см дебелина, ташничка за оброк 28 висина, 24 см ширина, 10 см дебелина.

Категорија
Тежина 3 g