Ранец со несесер и ташничка за оброк ГБ2282


2.750 ден

Шифра: 2592

Анатомски ранец со несесер и ташничка за оброк. Ранецот има 3 прегради, а странично има една мали преграда со патент и една преграда со мрежичка. Ташничката за оброк има 2 прегради со мрежичка.
Димензии:На голем ранец: 40 см висина, 30 см ширина, 16 см дебелина, ташничка за оброк 28 висина, 24 см ширина, 10 см дебелина.

Категорија:
Тежина 3 g