Ранец со несесер и ташничка за оброк ГБ2373


2.750 ден

Шифра: 2593

Анатомски ранец со несесер и ташничка за оброк. Ранецот има 3 прегради, а странично има една мали преграда со патент и една преграда со мрежичка. Ташничката за оброк има 2 прегради со мрежичка.

Категорија:
Тежина 3 kg