Ранец за лап – топ 1701ГБ

Availability:

Нема на залиха


1.490 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2085

Ранец за лап – топ со две поголеми прегради и 5 помали за полесно организирање.
Ранецот има мал пластичен дел каде можат да се вметнат слушалки, УСБ кабелче и сл.

Категорија
Тежина 3 g