Ранец за лап – топ 1703

Availability:

Нема на залиха


1.690 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 1461

Ранец за лап – топ со две поголеми прегради и 6 помали за полесно организирање.
Од надворешната страна има и две странични прегради.
Ранецот има мал пластичен дел каде можат да се вметнат слушалки, УСБ кабелче и сл.

Категорија
Тежина 3 g