Разнобојни топчиња и лавиринт


2.100 ден

Шифра: 11229
Увозник: Тримакс
Тежина: околу 800 гр.
Димензии: 23x23x4 см
Материјал: квалитетно тврдо дрво, пластифицирани картонски шаблони
Боја: насликана со безопасни лакови на база на вода. Боите се сертифицирани од производителот.

Разнобојни топчиња и лавиринт
Насликаните површини може да се мијат со млака вода и благ детергент што не ги оштетува бојата и материјалот, не се впива.
Користејќи шаблони, детето со разнобојните топчиња создава различни форми на спиралната табла.
Топчињата може да се преместат на таблата според фантазијата и волјата на детето.
Во текот на играта, детето учи основни бои и форми и постојано се развиваат фини моторни вештини. Детето ужива во играта и во исто време се развиваат моторичките вештини.
Наменето за деца од 3+ години, играчката мора да се употребува под надзор на родителите поради тоа што содржи ситни делови.

Шифра: 11229 Категорија:
Тежина 0.2 g