Рецепт за љубов


270 ден

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2016

Автор: Кејти Форд

Наслов на оригиналот: Recipe for love

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 327

Корица: мека

 

Зои е вљубена во готвењето и затоа се пријавува на новиот кулинарски натпревар кој ќе се емитува на националната телевизија. Таа и другите натпреватувачи се сместени во ено живописно англиско село. Меѓутоа, идилата ја расипува нејзината цимерка, која сака да победи по секоја цена. Како да натпреварот и цимерката не и задаваат доволно грижи, неодоливо ја привлекува Гидеон, кој би требало да го игнорира затоа што е судија…

Категорија