Само најсекси маж кој постои


390 ден

Споредба

Издавач: Сакам Книги

Година на издавање: 2011

Автор: Џули Џејмс

Наслов на оригиналот: Just the sexiest man alive

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 352

 

 

Смирена, ладна, фокусирана… Ништо не може да ја заслепи и деконцентрира Тејлор Донован. Во судницата таа никогаш не дозволува нејзиниот противник да ја види нервозна. Во приватниот живот, таа никогаш не дозволува маж да си поигра со неа. Па кога ќе добие задача да го подучува Најсекси мажот кој постои за правниот трилеркој тој треба да го снима, таа одбива да падне на шармот на најголемиот срцекршач на сите времиња. Без разлика што тој е Џејсон Ендрус… Самоуверен, Популарен, неодолив… Џејсон Ендрус е навикнат жените да паѓаат пред неговите нозе. Тој ги третира како сценарија: ако не му го задржат вниманието по половина саат ги ,,фрла“. Кога Тејлор Донован ладно го одбива за сѐ што ќе побара од неа, тој е фрапиран…

Категорија