,

Селотејп широка во различни бои 48мм х 50м


75 ден

Споредба

Шифра: 5999

Селотејп широка трака, 48 мм х50 м, 6 јаки бои црвена, црна, бела, зелена, сина, жолта

Тежина 0,200 g