,

Сет моливи, гума и острилка


110 ден

Споредба

Шифра: 3724
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Сет од 2 молива, гума и острилка. Сетот е достапен во три бои, розова, сина и зелена.

Тежина 0,100 g