Сет од 10 тетратки А4 формат Класик мек повез


500 ден

Споредба

Тетратки А4, мек повез.
Сетот содржи 4 тетратки по линии, 4 тетратки по коцки и 2 без линии.
Дезените варираат од сет до сет. Комбинацијата на тетратки по коцки и линии е по наш предлог, но може да се смени, само пишете во забелешка при нарачување.

Категорија
Тежина 0,200 g