Сет од 15 тетратки А5 формат Класик мек повез


375 ден

Споредба

Тетратки А5 мек повез.
Сетот содржи 5 тетратки по линии, 5 тетратки по коцки и 5 без линии.
Дезените варираат од сет до сет. Комбинацијата на тетратки по коцки и линии е по наш предлог, но може да се смени, само пишете во забелешка при нарачување.

Категорија
Тежина 0,200 g